توی خونه فضای محدودی برای نگهداری کتاب داریم. تا سال گذشته هر جا رو که نگاه میکردی پر کتاب بود! بخش زیادی از اونها رو که احساس میکردم دیگه نیازی بهشون ندارم بسته بندی کردیم و کنار گذاشتیم. فقط کتابهایی رو در ویترین کتابخونه نگه داشتم که مرتب به اونها رجوع دارم ؛ از جمله دیوان اشعار شعرای مختلف

 

برای کتابهای مازاد سه سرنوشت در نظر گرفته بودیم: هدیه به فامیل و دوستان ، هدیه به کتابخانه محل و تحویل دادن به بازیافت. کتابهایی که به بازیافت داده شد جزو کتابهایی بودند که دیگه به واقع به درد کسی نمیخورد چون یا برای علوم تاریخ مصرف گذشته بود (مثل راهنمای WORD 2003) ، یا کتابهای آمار نخ نما شده ی قدیمی و یا کتابهای درسی قدیمی که دیگه کابردی نداشتند.

 

با خلوت شدن فضای کتابخونه ی منزلمون ، خیلی دقت میکنم که کتابی رو دوباره اونجا قرار ندم که مدتی بعد ناچار به حذفش بشم. یکشنبه ی همین هفته برای پیگیری یکی از موضوعات مرتبط با مرکز آموزش نجوم ادیب جلسه ای با یکی از مسئولین شهرداری داشتم که در پایان اون دو جلد کتاب به بنده هدیه کردند.

 

بخاطر تصمیمی که در مورد کتابخونه ی منزل گرفته بودم این دو کتاب رو خونه نبردم و گذاشتم توی دفترم در اداره. از روز دوشنبه 23 اردیبهشت مطالعه ی یکی از اونها رو شروع کردم و امروز آخرین برگ این کتاب 250 صفحه ای رو خوندم. فکر میکنم این کتاب ارزشمندی است که باید به کتابخونه ی منزلمون اضافه بشه تا فصول 52 گانه ی اون رو چند بار دیگه و با دقت و تمرکزی بیشتر بخونم (فصل 36 کتاب به همین موضوع اختصاص داره ؛ کمتر بخوانید اما بهتر بخوانید)

 

کتاب هنر خوب زندگی کردن در سال 2017 توسط رولف دوبلی نوشته و در سال 1397 توسط عادل فردوسی پور ، بهزاد توکلی و علی شهروز به فارسی ترجمه و توسط انتشارات نشر چشمه منتشر شده. نویسنده در این کتاب 52 راهکار برای آرامش ، ثروت و موفقیت پیشنهاد داده. سادگی و عین حال کارایی این رهکارها برام جالب بود و همین موضوع باعث شد این کتاب رو طی چند روز بخونم.

 

راستش تابحال چنین کتابهایی نخونده بودم چرا که دوست داشته و دارم که راهکارهای موفقیت و آرامش رو خودم بدست بیارم و تجربه کنم. کار چندان پیچیده ای نیست. کافی است زندگی رو زیاد سخت نگیریم ، مهربان باشیم و قدر زمان حال رو بدونیم (این به معنای پر تلاش نبودن و برنامه نداشتن نیست). برام جالب بودن که راهکارهای این کتاب هم بر همین اصول بیان شده ؛ و البته هدفمند و کارا

 

با خوندن این کتاب فکر میکنم در این رابطه تقریبا" به اولین نقطه ی حداکثر تأمل رسیدم و باید چراغ قوه ام رو خاموش و نورافکنم رو روشن کنم. اگه بخواین معنی این یه خط رو بفهمید باید فصل 39 کتاب رو بخونید. ضرب المثل مشهور ایرانی هم در مورد فصل 39 کتاب داریم.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

طراحی وب / سئو enproject از اصفهان تا آنکارا آشپزخونه برنامه سالانه بر اساس طرح تدبیر سال 99-98 شيشه آلات آزمايشگاهي آزما تجهيز Kotlin Programing Language سریسو Kelly مدرسه با نشاط